Uw makelaar aan het woord

Rob de Jong

Mensen vragen mij wel eens waar toch mijn energie vandaan komt. Nou ik kan daar kort over zijn. Ik hoef er niets voor te doen. Het makelaarsvak is het mooiste vak dat bestaat. Iedere dag weer met mensen en hun wensen bezig zijn, vind ik  prachtig. Maar onze opdrachtgevers hebben er ook recht op. Wie betaalt voor onze dienstverlening, mag service, kwaliteit en volledig commitment van ons verwachten. Wij gaan daarbij altijd voor samenwerking, want we zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen makelaar en opdrachtgever leidt tot het ultieme resultaat.

Het mooiste compliment dat Dinette en ik kunnen krijgen is dat een opdrachtgever aan het einde van het verkoopproces tegen ons zegt: Jullie zijn niet alleen in naam Mijn Makelaar, maar het voelde echt als Mijn Makelaar.